Ayrıca şimdi dinledim de o beklemediğiniz nokta ve virgüllerde hıh diye nefes alma sesiniz duyuluyor.
Bunları kötülük için yazmıyorum asla yanlış anlamayın zaten burda yazdıklarımı bir tek siz göreceksiniz ki kanalınız gelişsin. Youtube üzerine üç beş bilgim var kanalım yok ama zamanında youtube için site falan yapmışlığım var.
Şu aralar nefes seslerini kesmek için cut kullanıyorlar, her nokta ve virgülü edit programınızda kesebilirsiniz. Daha profesyonel görünecektir ama şöyle de yapmayın: "merhaba -cut- bugün sizlerle -cut- vampirleri -cut- inceleyeceğiz" böyle olmasın. Şöyle olabilir. "merhaba kanalıma hoşgeldiniz -cut- bugün sizlerle bir virüs olan vc bilmem neyi inceleyeceğiz -cut-" gibi.
Zaten thumbnail trickini almışsınız, çoluk çocuk kadın görünce atlıyor ama tasvip etmiyorum.
Sonracıma zaten description falan olaylarını anlamışsınız ama herkese merhaba arkadaşlar kısmına ihtiyacınız yok.
Etiketlemeyi de zira descriptionda yapmak çok da mühim değil bence. Tamamen önerilen videolara oynamalısınız.
Thumbnaile yazı eklemek de zira işinize yarayacaktır.
Clickbait youtube'de herkeste olan bir şey, her ne kadar etik görülmese de aslında youtube'daki herşey bir clickbait. Aşırıya kaçmadan kullanabilirsiniz ama tamamen aldatma olmasın. İçerikte bulunan ama çok dikkat çekmeyen, insanların ise atlayacağı clickbaitler size kazandırır. Ama dediğim gibi clickbaiti yapıp da içeriğe onu koymazsanız küfür yersiniz boşa emek harcamış olursunuz. Örneğin şöyle izah edeyim. Başlığınızda "Vampir olmak mümkün mü?" demişsiniz. Onun yerine "VC17 virüsü ile vampir olmak artık mümkün" diyebilirdiniz. Daha çekici olurdu, soru başlıkları haber sitelerinde ve forum topiclerinde kaldı, youtubede çocuklara oynamalısınız.
kült tv diye bir kanal var, zamanında bir videosuna denk gelmiştim ama ses tonu ile içerik dengesi güzel gibi. tasvip etmediğim içerikleri illaki vardır o yüzden övüyorum sanılmasın izlemem kendisini zaten. Ama başlangıçta onu yada engin ekin mi engin deniz mi ne var onun videolarını örnek alabilirsiniz. Ruhiyi örnek almayın, özenti damgası yersiniz zaten çok da o rolü hak ettiğini düşünmüyorum ruhinin, tamam bir emek var ortada da, yapmacık bence.
Sonracıma içeriklerinizde başlangıçta evet resim kullanmak doğru fakat video da bulmalısınız cc0 dı sanırım uncopyrigted videolar bulup eklemelisiniz ki çekici olsun. başlangıç aşamasında da telifsiz resimleri pexels den bulabilirsiniz. daha fazla telifsiz resim paylaşan siteler konusu görmüştüm yakın zamanda yukardaki arama kutusundan bakarsınız.
Ve dediğim gibi sesinizi daha ilginç yapmaya bakın.
böyle...
Önerilerinizi aldım hocam çok sağolun.
hocam videoyu izlerken içim kıyıldı biraz daha enerjik olmanız lazım
Hocam esrarengiz bir olay anlatırken çok da enerjik olunmuyor.