Hunper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş henüz verilmedi, aktiftir.

Öncelikle hem yönetim paneli hem de site sayfaları front-end hazır halde sunulacak.

Kısaca site kurs satışıdır, sadece üyelik ve ödeme için olan bir sitedir, aşama aşama üyelik yapılacak ve son sayfada iyzico aracılığıyla ödeme alınıyor olacak. Bütün veriler panele kayıt edilecek ve panelde birkaç ek isteğimiz daha olacak.

Öncelikli olarak saf php istiyoruz.
Sütten ağzı yanan misali dipnot: Framework kullanmak isteyen kişiler için özellikle belirtiyorum, farklı mysql sürümlerine kurulum yaptığımızda sorun çıkıyor ve sonradan düzenletmek zorunda kalıyoruz. Aynı zamanda abuk subuk cache veya sunucu uyumuyla ilgili problemler yaşanabiliyor. Bu sorunları yaşamadan kurulum yapabilmeliyiz. Sql yedeği alıp rahat bir şekilde kurulum yapabilmeliyiz. Bu konuda çok uğraştığım için belirtiyorum. Biz sistemi kendi paylaşımlı hostingimize kurarken hata alırsak ve karşılığında sunucu değiştirmeniz gerek gibi bir cevap gelirse, bu durumda işi tamamen iptal edip verdiğimiz ücret geri alınacaktır. Bunu kabul etmeyecek kişilere bu iş verilmeyecektir.

Site önizlemeleri ve detaylar için PM atabilirsiniz.
ister salt php isterseniz laravel framework ile garantili yazabiliriz. Detayları iletirseniz fiyat süre hakkında bilgilendirebilirim.