Açıkcası ben farklı bir sektör ile ilgileniyorum. ama yakın bir zaman da alternatif sektörlerin ne gibi seo çalışmaları yaptığına bakarken dikkati mi çekti.

- Öncelikle adamlar temaya iyi çalışmış belki de özel yazılımdır. Hız ayarları falan oldukça başarılı +1
- sanmıyorum ki içerikleri kopya veya içeriksiz bir site olsun +1
- Adamların aldığı tanıtım yazıları aşırı otoriter siteler tanesi 2000 TL falan olan sitelerden tanıtım alıyorlar. Otoriter sitelerden link alırsan otoriter olman da kaçınılmaz sanırım +1

Kimseyi kötülemek için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın ama biz hala forum tanıtımları, seo paketleri diye 50 - 100 TL lik şeylere total de 1000 lerce lira ve zaman harcayıp sonu hüsran ile biten çalışmalar yapalım. Adam gidip 2 bin tl sadece 1 siteye verip tanıtımı alıyor.

Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama en basit ve doğru soru şu ?
Bu sorunun cevabını en çok merak edenlerden biri de benim ...

hiti, kalitesi, otoritesi hatta kendine bile hayrı olmayan sitelerden topladığımız 1000 lerce TL değerinde ki tanıtım yazıları mı ?

Yoksa Günlük hiti 500 hatta belki de milyonlara ulaşmış Alexa TR sıralamasında ilk 10 - 20 sıra arasın da otoritenin nirvanasını yaşayan ki 1 siteden alacağınız Sadece 1 tane tanıtım mı ?