burakegri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
isim değiştirmeseydin keşke daha kötü olur hayırlısı olsun
en fazla 2k gıder bısey degıl sonrası toplar

FurkanEmirce adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Söylediğiniz bir bakıma doğru olabilir hocam ama biraz daha açıklar mısınız? Bende aktif olarak reklam alışverişleri yapıyorum ama bu işin kuralı bu. Örnek veriyorum bahsettiğiniz şahısda her gün reklam atıyor kendi sayfasına. 2M olması değil isterse 10M olsun her şeyin reklama ihtiyacı vardır zira sayfanın her daim aktif olduğunu düşündürmek için gereklidir bu. Mesela örnek olarak Coca Cola'nın şuanda bir reklama ihtiyacı var mı? Ama tüm platformlarda reklamı dönüyor. Yani sizin öneriniz reklam atmamak mı yoksa bazı sayfalardan reklam almamak mı? Bu konuda bilgilenmek için soruyorum.
Benım demek ıstedıgım sureklı reklam gırerek hesabınızın aktifliğini ve instagram tarafından popileritesini düşürmemeniz hocam.

MucahidBozkurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu aralar bir hayvan videoları üzerine sayfa kasıyorlar, fena kastılar.
İdo tatlıses bilal sonses gibi sanatcıları şarkılarının fazla izlenmesini bu adamlar sağladı hocam

Cakiremre17 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
reklamın bi zararı yoktur sayfaya çağrı tanerle 3 aydır çalışıyorum ve hesap gizlide 200k ken başladım şuan 340k hesap bi sıkıntı olmuyor zaten kendi hesaplarından da 3 4 reklam geçiyorlar en az ,reklamın bi sıkıntısı yok gizli hesaplarda buna eminim , ayriyetten her gün reklam atmayan büyük sayfa çok nadir var piyasada ki +1m 2m 3m lik hesapların çoğu her gun en az 2 3 reklam girmekte ve hesapları gün geçtikçede kasılmakta , keşfet olayını bilemem ama bu bahsettiğim şeyler gizli hesaplar için
Hocam 20 sayfadan kendı hesaplarına organık aktif uye sağlıyor. Kendı hesabından 3 4 reklam gırmesı o adama bırşey kaybettirmez zaten. benım hesabım kapalıydı sonra açık yaptım. İleri zamanda sizde aynı sıkıntıyı yaşarsanız benım ne demek ıstedıgımı anlarsınız.