Merhabalar,

Yoğun emekler harcayarak geçirdiğim hazırlık sürecinin ardından nihayet çok istediğim bir üniversitede çok istediğim bir bölüme yerleşebildim. Bu sene ODTÜ Endüstri Mühendisliği bölümüne başlayacağım. Çok keyifliyim fakat bir sorunum var; kalacak yer. Eğer forumda ODTÜ yakınlarında evi olan ve ev arkadaşı arayan birileri varsa bana ulaşmalarını rica ediyorum. Sigara ya da alkol kullanmıyorum ve kalacağım evde de en azından sigara kullanılmamasını tercih ederim. Bahar alerjim olduğu için eve sinen sigara kokusu bile inanılmaz derecede rahatsız ediyor. Gayet düzenli ve tertipli biriyim. Yazılım geliştiriciyim ve kendi işim var. Gerek iş gerek spor dolayısıyla düzenli bir hayat yaşamaya çalışıyorum. Kendi halinde biriyim anlayacağınız. Bu şartlar altında ev arkadaşı arayan, ya da tanıdığı olan birileri varsa benimle iletişime geçmelerini rica ediyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Not: Ankara'ya daha önce hiç gitmedim. Garajdan ODTÜ'ye nasıl gideceğimi bile internetten öğrendim. Doğrudan gelip okula başlayacağım. Kalacak yer ayarlayana kadar da otel - pansiyon vb. bir çözüm bulacağım. Bu konuda önerisi olanlar varsa onlardan da öneri almak isterim.