@KraLL54; ota çöpe parti meselesini karıştırmadan, insanların sadece kendi çıkarları için siyaset yaptığını unutmadan, başkalarını ve onların düşüncelerini takmadan ve kendi hayatıma odaklanarak bu hayatı dolu yaşıyorum. Ama siz o kadar kronik olmuşsunuz ki; ölüm konusunda bile kendi acınızın, kendi başarısızlığınızın üzerini örtmeye hatta ve hatta kendi görüş, duygu ve düşüncelerinizi empoze etmeye çalışıyorsunuz.

Partiymiş, dinmiş, islammış, erkekmiş, kadınmış.. Hücrelerinize kadar ayrışmışsınız. Bazen o kadar ayrıştırıyorsunuz ki kendiniz bile neyin ne olduğunu unutuyorsunuz.

Ya şu dünyada kendi çıkarları haricinde yalnızca vatanını, ülkesini, halkını düşünen tek bir adam söyleyin? Atatürk’te başka aklınıza kim gelebilir? Eminim ki (inşallah) kimse gelmeyecek çünkü öyle bir görüş yok. Olmadı, olmayacak. O yüzden boş beleş konular ile karşınızdakileri kırıp geçmeyin, ayrıştırmayın. Deistte olsa, ateistte olsa, akpartili de olsa, chpli de olsa hiçbir şey DEĞİŞMEYECEK. Siyaset = Ticaret.

Ben bu gerçeği biliyorum ve hayatımdan uzak tutmaya çalışıyorum.