Lİ0N adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnşallah doğru yolu bulursunuz... Lütfne sizden ricam İslam'ıo bilmedne kimseye yorum yapmayın kafanıza göre...
2.. Ekonomi yüzündne vatan sevginizi kaybetmişsiniz. Bu Savaşa bilen Savaştan kaçan Erkek suriyelerden de daha kötüsünüz. Sonuç ekonomi de bile vatan sevginiz yok... Ben rahat edeyim de yok vatan mış devletmiş umrum da değil havasın dasınız... Komik Olan ne biliyor musunuz Ne mutlu Türk'üm demeniz Vatan sever
Ha bunları size dediğim için banlanacaksam sorun değil...
Ölen kişiye Allah c.c rahmet eylesin.
Çaresizliğin ne olduğunu iyi bilirim.
Hocam bir sorum var, hangi partili olduğun belli. Müslüman ve dindar bir insansın o da belli.
Allah c.c aşkına, Malum parti ile İslamın ne alakası var?
Bu partinin islam dışı birçok uygulaması mevcut. Bunlar; hırsızlık, adam kayırma, rüşvet, ***********, yalan vs vs gider.
Müslüman olup, dindar olup birde bu partiye nasıl oy atabiliyorsunuz.
CHP'ye hiç oy atmadım ama emin olun CHP bile bu tayfadan çok daha müslümandır. En azından bunlar gibi münafık değil adamlar sadece farklı düşünüyorlar.

Konuda klasik malum parti seçmeni hareketleri görülmeye devam ediliyor.
Bu haber sahte, video montaj, gazeticiler olay çıkarmanın peşinde, Ameriganın oyunları, faiz lobisi, ******** Trump vs vs

Empower adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Usta sende ağır kroniksin ya. Koyun can derdinde kasap et derler ya.. Seninki de ondan işte Boşuna yaşıyosunuz boşuna.
Sen dolu mu yaşıyorsun hocam?
Dolu nasıl yaşanır, boş nasıl yaşanır bana anlatır mısın?