bir bayan arkadaşım 3-4 günlüğüne dolaşmak kafa dağıtmak için ukraynaya gitmeyi planlıyor. Birçok ülke gezdi aslında ama ukrayna hakkında tereddütleri var. Tek başına gezse gece gündüz karşılaşması muhtemel sorunlar nelerdir?
Merhabalar hiç bir sorun yaşamaz kuytu köşelere gitmediği sürece sarhoş çok butda sadece.
Ben Türkiyeden çıksam orada yaşama şansım nedir? Dil yer yurt yok. İlk başta ne yapmam gerek giderken ne kadar min para ile gitmem gerek. İş imkanları nasıl? İş olarak vasıfsız dersek nasıl olur?
Yaşama şansınız size kalmış iş durumu çok kötü değil inanmayın yok doktor aylık 200 dolar alıor polis 150 alıyor benım 2 polis arkadaşım var adamlar 2 günde 100 dolar çıkarıyor rüşvet çok heryerde var. Dil herkes doğarken öğrenmiyor ben buraya geldiğimde 1 yıl boyunca millet konusuyordu ben bakıyordum kız arkadaşınız olur 1 yılda şakarsınız artık

ilk olarak 1000 dolar işiniZi görür 2 3 ay tabi eğlenmicekseeniz iş mesela şaurma var burda orda çalışsanız temizlik vs 400 grivna günlük min aylık 6000 max 9000 alırsınız
Merhaba Hocam,
Oraya gidip işyeri açacak sermaye yok elbette ama 6 aydan 6 aya gidip, sizin dediğiniz tarz da pazar da veya uygun yerlerde markaların orjinal ürünlerini etkiketi vs hepsi üzerin de olacak şekilde satmak istesek yasal olarak çok zorluk yaşar mıyız yoksa bizim ülkemizde ki gibi replikaya ses etmeyip, orjinal ürünlere ceza kesme gibi bir durum olur mu ? Yazdığınız yazılardan replika da sıkıntı olmadığını anladım.
İşyeri kuracak kadar dolar bazından sermayem olsa sanırım herhangi bir avrupa ülkesin de bu giyim işini yapabilirdim.
Replika ürüne sıkıntı yaşamazsınız tonla var toptancılık işi iyidir ama gelip pazarı gezip müşteri ayarlamanız lazım ama her Türlü satarsınız elinizde kalmaz hatta getirin ben alırımmyada beraber pazara götürüp veriri