Sadraf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kendi kendinize kural mı koyuyorsunuz? 3 mesaj arka arkaya yazmak yasaktır. Bitti bu kadar... Eğer konuyu yukarı taşımak ve flood yapmak istemiyorsanız silver, gold ya da platin üyelik alacaksınız.
Ayrıca kurallar açık ve net bir şekilde yazılı. Bunları okumak ve uygulamak biz üyelerin yükümlülüğüdür. Neden uyarı yapılsın? Forumda her gün on binlerce mesaj dönüyor. 50 tane moderatör olsa yine yetişemez bu şekilde...
Hocam bu tipte üyelikler alınabilir, ben bu mecrada yeni olduğum için çok fazla bilgi sahibi değilim. Benim demek istediğim, yaptığım şey flood değil. 24 saat aralıkla konumun altına mesaj yazmak flood mu oluyor yani?

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam forum kurallarına uymak zorundasınız sizin yorumunuzu sildiğinizi moderatörler görüyor konuyu yukarı taşıma sadece ücretli üyeliklerde var dediğiniz gibi bir sürü iş tesliminiz varsa forumda 35 TL verin 24 saatte bir taşımanızı yapın bence gereksiz bir ban yok ortada. Forum kuralının basiti zor, iyisi kötü vs. yoktur. Kural kuraldır.
Hocam benim anlayışıma göre yaptığım şey flood değil. 35 TL verilmeyecek bir rakam değil o konuda haklısınız. Ama normal üyeliklerin barınma şansı yok bu şekilde ya da ticaret yapması çok kısıtlı.