Forumda 1 defa 3 gün ve 1 defa 1 gün ban yedim. Sebep olarak 1. sinde flood yaptığımı söyleyip 3 gün banladılar. "Forumda 3 mesaj arka arkaya yazmak yasaktır." gibi bir söylemle banladılar. Aslında flood falan yaptığım yok, 24 saate bir konuyu üste taşımak adına böyle bir eylemde bulunuyorum. Hatta rahatsız olmaması için daha çok bilgilendirici mesajlarla güncelliyorum. Örnek olarak "Özel mesajlara cevap verilmiştir." gibisinden. Daha önce bu konuda banlandığım için eski mesajımı siliyorum ve yeni bir mesaj yayınlıyorum. Tabi ki 24 saate bir. Bu seferde eski mesajı silip flood yapmak ban sebebidir diyip banladılar Her seferinde farklı bir bahaneyle 1 gün, 2 gün, 3 gün uzaklaştırılıyorum. Bu sırada cevap vermem gereken mesajlar, belki teslim etmem gereken siparişler olduğu forum yönetiminin umrunda bile değil. Hem beni mağdur ediyor hem de diğer kullanıcıları.

İlanımızı güncellemek için ille premium üyelik almak mı zorundayız? Uyarmak yerine neden direk uzaklaştılıyorum?
R10'un bu piyasada en iyisi olduğu konusunda şüphem yok ama bu tarz banlar açıkçası beni üzüyor.