GÜNCELLEME

Aradan uzun süre geçmiş halen ödeme eşiğini geçemedim ama bu ay olacak gibi

Ayrıca hitim yarı yarıya düşmesine rağmen kazancımda %100'ün üstünde artış var 1 aydır.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bugüne kadar çok çeşitli projelerim oldu ismini dahi hatırlamadığım sitelerim vardı az çok al sattan para kazanıyordum ama sürekli olarak pes ediyordum ya bırakıyordum ya satıyordum.

Son 1 yıldır düşüncelerim hedeflerim tamamen değişmiş durumda bundan sonra ki hedefim hep uzun vadeli projelere girmek

R10 üyeliğimden öncede bu işlerin içerisindeydim tahmini bi 7-8 yıldır yaşım zaten genç arkadaşlarım dışarı çıkmak isterken ben hep bu işlere girmek istemiştim

( tr.gg sitem için tasarım yapmaya çalıştığım günleri hatırlıyorum zevkliydi )

Neyse bu kadarlık mazim var ama Google Adsense den hiç ödeme alabilmişliğim yok hani dedim ya artık uzun vadeli işler yapıcam diye kısmende oluyor

Daha önce adsense hesaplarımı hep dayanamayıp satıyordum şuanda ise ne şartta olursa olsun Adsense hesabıma dokunmayacağım

Hesabımı bir kaç ay önce pinledim ve ilk ödememi alabilmek için gün sayıyorum burada ki arkdaşlardan görüyoruz aylık 3-4-5 haneli para kazananlar var bu özendirici birşey

Alacağım ilk ödeme 200 TL benim için çok değil ben para kazanıyorum zaten ama bu parayı alması sanki daha zevkli olacak

Sitem basit bi sektör tbmsi de düşük ama buna şükür 😋