Sckn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ev ortamında her ag icin ag kartı lazım.
sanal makina kurmaktan bahsetmissiniz.
benim onerim arubadan 1 euro vps alin vpn kurun. kac tane farklı ag lazimsa o kadar vps alip vpn kurun ve her sanal makinaya vpnleri girin. bu sekilde proxy ile yapamadiginizi yapabilirsiniz. ama dersenizki ben surekli farklı ip istiyorum modeme reset atip ip degisecegim .ozaman ag karti takacaksiniz bilgisayara.
Hocam tam olarak bahsettiğin gibi. ip değişeceğim için vps olmaz. Ağ kartı taksam bile ayarları nasıl yapacağım bir fikrim yok. Ekstra ağ kartsız seçenek varsa tercihimdir.

ahmethekim14 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hepsini bir switche bağlayıp bir bat dosyası yardımıyla basit olarak ip değişimi yapabilirsiniz
Nasıl bir bat dosyası bu. Farklı anlarda ağ değişip girmekten bahsetmiyorum. Aynı anda farklı modemlere bağlanmam lazım.

erroy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İki şekilde yapabilirsin
1. Bilgisayara 2 adet ethernet kartı daha ilave edeceksin.
2. Load Balancer cihazı alacaksın. (Yine ethernet kartı ihtiyacın olacaktır)
Load balanceri bakacağım

erkanakgun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
modemleri 192.168.0.1, 192.168.1.1, 192.168.2.1 ip ver, dhcp leri kapat. Bilgisayarında sanallaştırma yap. sanalpc1 ip adresi 192.168.0.10, gateway 192.168.0.1 ver
sanalpc2 ip adresi 192.168.1.10, gateway 192.168.1.1 ver bu şekilde istediğini yapabilirsin.
gerekli olan 3 modem 1 pc
Hocam ekstra ağ kartsız tek seçenek senden geldi
Modemleri aynı swicherda birleştirip pc'yide o swiche bağlasam. Bu dediğini yapabilir miyim?