Alıntı
1-) Pinterest'in Analytics sayfasına baktığımda yaklaşık 120 görüntülenme almış bir pin, kendi sayfasında baktığımda 30 görüntülenme almış gözüküyor. 30 görüntülenmeyi görünce sanki pinlerim görüntülenmiyormuş hissine kapılıyorum. Öbür hesabımda böyle bir şey yaşamamıştım. Bu normal midir?
analytic eş zamanlı olmadıgı için çok önemli değil bu detaylar normaldir. profesyonel bir sayacları yok.
Alıntı
2-) İşletme adını "Sağlık ve Bakım gibi değil de bi kullanıcı adı yapmam hesabımın kapanmaması ve gerçek kullanıcı gözükmem adına daha mı iyi olur?
ciddi bir detay değil sorun olmaz. akılda kalıcı bir isim daha iyi olacakdır.
oadsadyqr gibi bir firma adı yerine daha cix bir ismi takibi tercih eederler.
Alıntı
3-) Web üzerinden takibe takip yaptığımda 150 kişiden sonra spam uyarısı veriyordu. Mobilden günlük 250 civarı takip atıyorum ama uyarı vermiyor. Yine de bu kadar takip atmak ileride tehlike arz eder mi?
pinterest takip işlerine çok sıcak bakmıyor bir gece ansızın bum.
Alıntı
4-) Gerçekten günlük 1-2 pinle bi kaç ay sonra da olsa iyi kötü bi yere gelen kişiler var mı? Çünkü forumda Pinterest odaklı site açanlar genelde eklentiler ile günlük 100-150 pin atıyorlar. Öyle olunca ben boşa emek veriyormuşum gibi geliyor. Eklentiler de dolar kuru sebebiyle bir hayli yüksek ve bu aralar alma şansım maalesef yok. Bu konuda önerileriniz var mı?
1-2 pinle hiç birşey olmaz heleki bu poinler profesyonel psd çizimler değil web den toplama resimler ise 10 yıl da içerik atsanız ilerleyemezsiniz. otomasyon şart