Şimdi neden böyle bir şeye ihtiyacım var: Şöyleki işlemlerin için farklı iplere ihtiyaç duymaktayım. proxy kullan diyeceksiniz belki ama proxy ile çözülecek işim yok. Telekomdan gelecek Her ayrı ip için doğal olarak farklı hat, modem ve bilgisayar lazım.
Farklı hat ve modem işini hallediyorum. Yalnız her modem için bilgisayar biraz tuzlu oluyor. Bu nedenle farklı modemlerden gelen ipleri tek bilgisayarda kullanmam gerekecek.

Kendi windows 10 yüklü bilgisayarıma sanal makineler kurdum. Bu sanal makineler doğal olarak kurulu olduğu bilgisayarın ipsini alıyor.

2 modem alsam. Aynı ethernet ağıyla bilgisayara bağlasam. Bir şekilde windowsda bu 2 farklı modemden gelen ipyi kullanabilir miyim?

2 farklı sanal bilgisayara 2 farklı modemden gelen ipleri ayrı ayrı nasıl tanımlarız.

Kaynakları araştırdım bulamadım. Aklıma windowsda ağ bağlantısı ve ağ kartı gibi bir şey çoğaltıp farklı bağlantılar oluşturmak geldi. Bir modemi bi ağa diğer modemi diğer ağa tanımlama yapabililirim düşündüm ama beceremedim veya tek ağ kartında mümkün olmuyor.

Kısaca windows kurulu kasamdaki sanal sunucularıma farklı modemlerden gelen ipleri nasıl tanımlarım?