masterthone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam detaylı yazı için teşekkür ederim birkaç soru sorabilir miyim_
  • Daha önceden takip isteğimi kabul eden kişilerin son 6 göndersini beğeniyorum. Ertesi gün aynı şekilde bunu yapıyorum.
Bunu nereden yapıyorsunuz direk ana sayfada ki son gönderileri begenme falan var bende bunun nereden yapıldığını söyler misiniz?
  • 10 tane farklı hesabım var, 10 hesaptan herhangi birine DM geldiğinde bilgisayar üzerinden hızlıca cevap veriyorum.
DM geldiğinde bildirim gelmiyor bende aynı şekilde bunu da nasıl yapıyorsunuz..

Sabit IP kullanmıyorum, Spam algılandığında programları kapatmadan IP adresini değiştiriyorum ve böylelikle programlar daha uzun çalışıyor.

İnternet 5 saniye bile gidince programlar otomatik internet olmadığı için kapanıyor bende, siz bunu nasıl yapıyosunuz modeme rest atınca sayfalar kapanmıyor mu_
1- Beğeni İşlemleri > Kullanıcıların son beğenilerini beğen > Takip Ettiklerimi Ekle > 1 - 6 gönderileri beğen > Toplamda 12 beğeni olduğunda 120 saniye bekle.

2- Uygulamada ana ekranında bildirim ayarlarından yapabilirsiniz.

3- Bilgisayarı uyku moduna alıyorum, IP adresimi değiştirip internet geldiğinde bilgisayarı açıyorum devam ediyorlar kaldığı yerden.

Serfiraz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İp için hangi siteden istifade ediyorsunzu hocam?
Kendi bilgisayarımda işlem yapıyorum, VDS aldım lakin pek performans göstermedi iptal ettirmek zorunda kaldım.