pa pd değerleri 30üstü Türkiyede bilindik kişisel bloglardan tanıtım yazısı aldım 2 haftadır bir yükseliş olmadı aksine geriledi.
Benzer durumda olanlar varmı yoksa benmi acele ediyorum?
Ayrıca google gibi getir olayı bittiği için editlediğimiz konularda geç index alıyor bunun içinde çözüm önerisi olan varsa dinlemek isterim.
Hocam sitenin indeks hızına etki eden temel birkaç parametre vardır. Bu parametrelerin içerisinde düzenli yazı girişi, sosyal medya paylaşımları ve sitenin botlar tarafında doğru şekilde taranıyor olması en önemlileridir. Bu faktörlerin etki dereceleri üzerine birçok spekülasyon yapılıyor olsa da, tecrübelerimden yola çıkarak her birinin eşit etkiye sahip olduğunu ve biri olmazsa ötekinin bir anlam ifade etmeyeceğini söyleyebilirim. Yükseliş konusuna gelirsem Seo çalışmalarında 2 hafta oldukça kısa bir süre özellikle siteniz otoriter değilse. Dolayısıyla en azından bir süre daha keyword dalgalanmasını takip edip beklemeniz gerekir. Elbette tanıtım yazılarının ne şekilde alındığı da, linklerin etkisi noktasında belirleyici olacaktır.