Şu an beta sürecinde ve ücretsiz veriliyor ancak benim oynamaya vaktim olmadığı için oynayamıyorum. Kısaca açıklamak gerekirse steam hesabınızla veya lol fortnite oynayacaksanız o hesabınızla bağlanıp en yüksek çözünürlükte oynayabildiğiniz bir platform.

Ben pubg ultra ayarlarda 100 fpsin üzerine çok rahat çıkıyorum. Tabi oyunları oynayabilmek için sahip olmanız gerek. Alacak arkadaşa benim steam hesabımı da ayrıyetten kiralayabilirim. https://www.nvidia.com/en-us/geforce...pported-games/ bu hangi oyunları oynayabileceğinizin listesi. Bende de now da oynayabileceğiniz rainbow, pubg, gta 5, cs go, ETS2, dying light, tomb raider, rocket league, insurgency, dirt 3, just cause 3 oyunları var. Oynayacağınız oyunları indirmenize zaten gerek yok sadece geforce now indirip hesabıma bağlandığınızda oynayabiliyorsunuz.

Now hesabını aylık 40 liradan veriyorum(Bu sistem çıktığında tahminim en az 30 euro olacak, çünkü içinde 20 GB küsur ekran kartı var gözüküyor). Eğer bir ay dolmadan beta süreci bitecek olursa paranızı iade ederim problem olmaz. Steam hesabı da yanında kiralamak isterseniz onu da 10 liradan beraber verebilirim. Anlamadığınız veya merak ettiğiniz bir şey olursa pm ile sorabilirsiniz.