By_ReFLeX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2008-2014 yıllarında ukraynada yaşadım okudum. ne yaşadınız bilmiyorum ama hiç bir kelimenize kesinlikle katılmıyorum. ukrayna insanı gayet candan yardımsever insanlardır.

8 yıl odessada mı yaşadınız ?
ben odessada 1 yıl yaşadım. bu dedikleriniz nispeten odessada mevcut. liman şehri. yerlisinden çok türk ve arap var. ve malesef oranın halkını canından bezdirdik. size karşı bakış açıları bundan dolayı kötü olabilir. harkova gidin. dneproya gidin livova gidin. gerçek ukraynayı görün.

ukraynada sınırsız oturum iznim var. bilmeyen arkadaşlar içinyani bi nevi vatandaşlık. allah izin verirse emekliliğimden sonra yerleşeceğim tek ülke ukrayna tek şehir harkovdur. türkiyedeki insanlardan görmediğim vefayı dostluğu ukrayna insanında gördüm.

sırf onlara olan saygımdan ötürü ukraynaca öğrendim. burdan pay biçin, bir halka saygınızı göstermek için onların dilini öğreniyorsunuz, oysa rusça gayet tabi anlaşabiliyorken. yorumunuza sinirlendim ama görüşünüzdür saydı duyarım.
Ben kiev’de yaşıyorum ve ben insanın danmı bahsettim siz önce yazıyı düzgün okuyun hastaneden bahsettm ben adam gözümün önünde düştü 3 saat yerdeydi kimse gelip bir el uzatmadı ambulabs geldi baktı yaşıyor bıraktı gitti polis geldi adam ölmüştü gördüğüme yaşadığıma mı inanayım sizin anlattığınıza mı?