Shydox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam daha dükkana mobilya alınmadı. Yılda bir kere satsa dükkanı, evi onunla geçindirecek. Ayrıca ben arıyorum sürpriz yapıyorum haberi yok.
Anlıyorum haklısınızda hocam 2018 yılındayız emlakcı olayını bence acındırarak anlatmayalım günahına kimsenin girmek olmaz genel pşyasadaki emlakcılar için konuşuyorum evi sahibinden düşğe anlaşır yükseğe satar ordan kazanır sattıgı kişiden ve ev sahibinden ayrı para alır komisyonu vs. 1 evden acık konuşıyım en az 10bin kar eder ki ayda 1 ev satsa bu piyasadaki emlakcılar yani aylık 10bin tl oturdupu yerden kazanır bu parayı aylık alan türkiyede belli insanlar askeri ücret belli zaten. bu yazımda size veya o emlakvı akrabanıza asla ne laf ne bir ima nede bir söz söyledim söylüyorum sanmayın asla ben sizi dahil etmeden dışardaki başka insanların yaptığını diyorum.

Birde konuyu saptırmadan diyim ozaman inş bulursunuz ve süpriziniz gzl olur.

Google girin:

php emlak varez script
asp emlak varez script

diye 2 ainide arattırın bir ton var birinç alın kullanın derim burdan ücretsiz bulmanız çok zor. Ücretlide en az 1000tl oda en az ödeme isterler.

Dediğim gibi aratın bulursunuz zaten hocam.

asla konu baltalamak için sizi kötülemek veya küçük düşürmek için mesaj atmıyor yazmıyoruz kendi görüşlerimizi bağımsız beyan ediyoruz hocam.

Saygılarımızla
Yerel Teknoloji