Beo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@starweb; 5S aktif kullandığım bir telefon değil , birkaç aydır yedekte duruyordu. Yedeğe çıkarmadan önce ios 11 vardı çok kastığıda oluyordu ısındığıda. Güncellemeden sonra şahsen bariz hızlandığını ve daha akıcı olduğunu gözlemledim. Şarjı için birşey diyemiyorum uzun süreli kullanmıyorum çünkü.

Cihazınızın yavaşladığını söylüyorsunuz kaybedecek birşeyiniz yok güncelleyin derim. Yalnız muhakkak temiz kurulum yapın.
Temiz kurulum dediğiniz nasıl oluyor bilgilendirebilirmisiniz? Benim bildiğim tek kurulum var o da ayarlar'dan Yazılım güncellemesini indir, kur, tamam.

bondcemil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10.3 sürüm aradım bende piyasada ama uygun fiyata denk gelmedi için almamıştım. Şahsen 10.3 ise ben güncellemezdim, siz bilirsiniz.
tüm gelen güncellemelere hiç bulaşmadım, gayet memnundum fakat ciddi anlamda çok kasmaya başladı telefon son zamanlarda hocam o yüzden belki bir çare olur diye düşünüyorum. Yeni telefon aldığımda da vazgeçmeyeceğim, ikinci telefon olarak kullanacağım bir telefon çünkü. 5s in kasasına modeline hayranım çünkü