Öncelikle Merhaba, Değerli r10 Üyeleri;

Admob'da çok az görünsede "Hesabınız Devre Dışı Bırakıldı" uyarısı gelir, Bunun 3 nedeni vardır ve gördüğünüz ekranda bu hata yazar.

Benim başıma gelen olay ise arkadaşıma Admob hesabı açmıştım sürekli bu hatayı alıyordum. Kopya hesabı kapattığımı onaylasam da en geç 2 saat sonra aynı hatayı alıyordum. Bunun sebebi arkadaşım daha önce öğrenmek amaçlı açmış hesabı. Bunu öğrendikten sonra diğer hesabı kapatmaya çalıştık yeniden aynı sıkıntı baş gösterdi. Çünkü google hesapları kapatıldıktan sonra 90-180 gün içinde tamamen siliniyor olması. Bizzat bu sorunu çözmem 3 ayımı aldı ...

Şimdi Gelelim Çözüme ;

Sizlerde gözüken hata da başka bir Admob hesabı bulunması. İlk adım olarak diğer hesabın Admob'unu kullanabilirsiniz.

Kullanmak istemiyorsanız ; Admob hesabınızı açın. Bilgilerinizi güncelleyin (En önemlisi TELEFON NUMARANIZ'dır). Telefon Numaranızı ve İsim/Soyismi değiştirdikten sonra. %90+ İhtimalle Adsense bağlıdır.

--> Adsense hesabınıza girin kişisel bilgilerinizi (Özellikle TELEFON NUMARASINI) değiştirin, kaydedin

Daha sonra hesabı kullanmayacaksanız eğer Ayarlar bölümünden hesabınızı pasif edip silebilirsiniz.

Ardından Adsense menüsünde bulunan "Geri Bildirim Gönder" kısmından operatöre yazıyorsunuz ve hesabınızı kullanmaya başlayabiliyorsunuz

Not : Buradaki diğer hesap uyarısı %99 TELEFON NUMARASI'dır (Çoklu hesap bu şekilde tespit ediliyor)

Faydalı Olabildiysem Ne Mutlu