satış hesaplarım hep bu şekilde kapandı.. umarım size de olmaz
Muhtemelen çokça sayıda spam yiyor videolar ondan takılıyor muhtemelen saldırıdır
help@instagram.com complaint@instagram.com
Bu iki hesabada mail atabilirsin durumla ilgili fakat ingilizce atmaya dikkat et Türkçe dil desteği yok maalesef
Umarım çözersin kardeşim videoların efsane valla 2'li rakamlardayken takip ediyorumdum nerelere geldi sayfa sonuna kadar hakediyorsun
Faruk Abinin başarısını hazmedememişler.
Senin yaptığın spam benim hayatıma anlam kadar aslanım.

Şaka bir yana instagram desteğe ulaşıp bildirmenizi öneririm. Takip ediyoruz bakalım yolunuz açık olsun
Saldırı olabilir üstad emre hocamın dediği gibi mail at. Umarım sorununu çözersin ilgiyle takip ediyorum seni.
severek takip ediyoruz emre güzel içerikler yapıyorsun. ellerine sağlık hacım
Uzun zamandır takip ettiğim nadir kişilerdensin.
Takipçi sayısı arttıkça şikayet sayısıda artar, içerikte en ufak bir kusur varsa şikayet sonucu patlar.
Bence bir süre dondurun unutturun kendinizi sonra tekrar açın.. Bir grup kişi size kafayı takmış olabilir.
Dostlar teşekkürler değerli yorumlarınız için eksik olmayın. Yani bu işte en saçma olay Instagram'ın bu konuda en ufak önleminin veya iletişim imkanının olmaması. Hayır birde saldırılarada akşam başladılar şafak operasyonu bekliyodum hazırlıksız yakalandık. Yani normalde hesap emanet site bizim derdim de sitede bizim değil bu sefer adamlar ruh sanki yazıyorum yazıyorum boşluğa kaçıyor. Hesabı gizliye aldım şuanda duruldu birazdan sanırım böyle atmaıyorlar eğer tekrar atağa geçmezlerse bugün az kayıpla kurtarırız. Tekrar teşekkürler hepinize, her şeyin hayırlısı olsun.