mcsoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam kiev, zaprojia, karkivi gezdim. kievde rusca öğrenmek için en uygun üniversite hazırlığa falan mı yazılmak gerek. ve iş kurmak için veya çalışmak için önerileriniz var mı.
Benim tavsiyem Odessa Şehri Rusça dilini öğrnemek istiyorsanız tabi Odessa Rus çoğunluğu bir şehir günlük hayatta %90 Rusça konusulur Okul içinse Politeknik öneririm. Şirket kurulumu maliyeti 800 1000 dolar arası burdan yazımızı okuyabilirsiniz ; https://www.ukrayna.com/ukrayna-da-sirket-nasil-acilir/

bizden açın demiyorum kesinlikle! incelemeniz için sadece.

Navarin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnsanları nasıl sıcakkanlılar mı?
Yemekler hijyenik mi?
Son olarak Türkiye'den ne kadar bir parayla gelirsek orada tutunabiliriz?
İnsanlar sıcak kanlı ama hastane vs berbat ben şahsen hastahanelik işim olursa direk Türkiye'ye uçuyorum. Yemekler hijyenik Yabancı uyruklu bir dostumun restoranı var işe alım yaparken aklınıza gelmicek belge istiyorlar. 30 bin dolara burada bir Giyim açabilirsiniz mal getirmek için 30 bin dolar sidmoy kilometre var burda pazar yani 7 km diye geçiyor Türkiye'de 10 lira olan ürün o pazarda 30 40 tl satılıyor

MarvelMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir bilgisayar mühendisi olarak aylık yaklaşık ne kadar geliriniz oluyor acaba ?
Benim kendi evim ve arabam var eşimin'de arabası var Ben buraya geldiğim'de cebimde 1000 dolar vardı Allaha şükürler olsun Eşimin ailesi zor zamanlar da bana çok destek çıktı. Eşimin annesi okul'da müdür bize çeviri işlerini yolladı öğle yürüdük gittik. Aylık en kötü kazancım eşimle beraber 3 bin doların altına düşmüyor.

MortalKombat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ukranyada bir gece külübü açmanın şartları ve maliyet ne kadar patlar kiev'de?
Kiev'e göre konuşuyorum 300 bin dolar ile 500 bin dolar arası tabi bu paranın %30 teknik donanıma gidiyor ama burada bize yedirmezler onu zor Mafya hala mevcut.