Kdrncr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sektör açısından her ne kadar zor bir domain olsa da kendi alanında mükemmel bir domain. Elbette şu an atı alan Üsküdarı geçmiş durumda. Ama şunu hatırlayalım: Google, Youtube, Yahoo ve Msn varken " bunları neden biz akıl edemedik, artık her köşe kapıldı bize bir şey kalmadı" diyorduk. Sonradan çıkan FB, Twitter, Instagram, Whatsapp vs ile internet dünyası baştan yazıldı. Forumlar bitti, msn kapandı, arama motorlarının çoğu eski gücünü yitirdi... Demem o ki iyi farklı bir proje gelirse sahibinden i de yerinden eder diğerlerini de. Bunlar için çok emek harcamak ve kafa yormak lazım. Let Go gibi bir sistem bile piyasaya girince çok hızlı tutuldu. Şu an kullanmayan var mı ? Daha iyisi yapılabilir, emek, bütçe ister ama yapılamaz algısından çıkmak, cesur davranmak gerekir... Çok çok değerli bir domain. Hayırlı olsun, gönlünüzce olsun...
Dediklerinize tamamen katiliyorum hocam, teşekkür ederim yorumunuz için.

Cinan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi bu kadar güzel yorumun arasında mutlaka olumsuz olmalı şaka bir yana güzel domain ona kimse bir şey diyemez.

ama 13 bin liraya gelmiş size. çok fazla geldi benim değerlendirmeme göre. yani tamam 4 harf jenerik ama .net bu çok büyük bir handikap.

ayrıca ölü bir domain sektöründeyiz. bu dönem ölü. şu dönem şu fiyat şu domain için bence fazla. yanlış anlamayın. al-sat için hatalı seçim ancak projelendirirseniz ki çok çok güzel bir yatırım yaparsanız başarılı olursunuz yoksa harcalar bu domaini maalesef.

umarım bol kazandırır, hayırlı olsun.
Teşekkür ediyorum yorumunuz için, en az 5 yıllık kayit ile önümüzde ki 5 yılı kayıt altında olacak. 2k $ biraz geçti vergi ve godaddy komisyon-gizlilik-yeni yıl kayıtı ile.

En kötüsü şu gözle bakabiliriz sanırım, 2k $ yatırım yaptım 5 yıllık sürece, bakalım getirisi ne olacak)