globaltr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşa katılıyorum. Domain güzel ama çok sağlam bir bütçe lazım ayağa kaldırabilmek için
Teşekkür ederim yorumunuz için.

dtmuratcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı düşünceleri paylaşıyorum. Ben de buna benzer sebeplerle arttırmaya devam etmedim.

.com olmamasına gelince; değer kaybettirmez. Ayrıca ilan.com'a oranla ilan.net bana daha cazip ve kulağa hoş gelen bir halde duruyor. Çok genele hitap eden, her sektörü bünyesinde barındırabilecek bir domain olduğu için com veya net değil de hangisinin önce ve doğru sloganlarla projelendirildiği, akılda bıraktığı izlenim değer kazanır. Siz bana com'u verin ben afedersiniz elime yüzüme bulaştırayım, ama siz net ile hiç şaşalı olmayan basit bir ps tasarımına sahip ama işleyen bir site yapın siz değer kazanırsınız.

Başka domainler için com ve net tartışması yapabilirim belki, belki de çoğu zaman com iyidir demişimdir. Ama bu domain için bunu söylemek çok da mantıklı olmaz.

Kısa ve orta vadede yatırımcı bulmanın epey zor olacağını düşünüyorum. O nedenle bütçe sorunsalı varsa bu pozisyonda kalmak en doğrusu olur kanımca.
Teşekkür ederim yorumunuz için.

ayesoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle hayırlı olsun.
Karamsar bakış açıları var bu bizim toplumumuzun çoğunluğunu temsil ediyor. Sen kimsin adamlar yapmış sen ne yapacan, nasıl rekabet edecen mantığı ile olduğumuz yerden 1 adım öteye maalesef geçemiyoruz.

Evet katılıyorum tek başınıza bu işe girerseniz çok zorlanırsınız maddi açıdan, bütçeniz ne olursa olsun. Ancak jenerik çok güzel bir domain ve kesinlikle 1.6k USD den daha değerli. Bu sebeble tek başınıza proje üretmek yerine sponsor arayışında olmanız ve altyapı, reklam gibi ciddi giderlerin en azından belli bir kısmından kurtulmanız sizi daha dirençli hale getirecektir.

Eğer satış yapacaksanızda birkaç yıl beklemenizi öneririm. Her halükarde acele etmenizi gerektiren bir durum yok, şuanın keyfini çıkarın.
Teşekkür ederim yorumunuz için,
Katılıyorum yorumunuza daha dün aldım domaini biraz keyfi çıkartılmalı. Hemen proje safhasına geçmektense bende belli bir süre beklemekten yanayım. Domaini parktan çıkartıp tanıtıcı ve iletişim bilgileri olan bir ana sayfa ile birkaç ay yedekte kalabilir.