HeRoS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fiyat alan adına ve kur alımına göre normal.. Al-sat için çok uygun değil.. Bu alan adını bende gördüm ve aklıma direk piyasa babaları geldi.. O firmalar ile baş edebilecek kişiler yakın zamanda çıkmaz. Bu nedenle satış için ihaleye girmedim. Projelendirme için yine aynı tezi savunuyorum.. Sahibinden çapında bir firmanın karşında dikilebilecek bir potansiyel kendimde gormedigim için almadım. Uzun yıllar, emek ve Iyi bir bütçe ister.. Bu seviyede bir karamsarlık nedeni ile de alan adını almamam daha doğru oldu diyebilirim. Size de projelendirme yap demem için bu krizde iyi bir bütçenizin olması lazım. Küçük çaplı bir giriş yapabilirsiniz piyasaya ancak diğer ilan siteleri gibi rağbet görmeyen bir proje daha kenarda beklemiş olur.. Hava vermektense içimdekileri söylemeyi doğru buldum..Herşey gönlünüzce olsun..
Aynı düşünceleri paylaşıyorum. Ben de buna benzer sebeplerle arttırmaya devam etmedim.

.com olmamasına gelince; değer kaybettirmez. Ayrıca ilan.com'a oranla ilan.net bana daha cazip ve kulağa hoş gelen bir halde duruyor. Çok genele hitap eden, her sektörü bünyesinde barındırabilecek bir domain olduğu için com veya net değil de hangisinin önce ve doğru sloganlarla projelendirildiği, akılda bıraktığı izlenim değer kazanır. Siz bana com'u verin ben afedersiniz elime yüzüme bulaştırayım, ama siz net ile hiç şaşalı olmayan basit bir ps tasarımına sahip ama işleyen bir site yapın siz değer kazanırsınız.

Başka domainler için com ve net tartışması yapabilirim belki, belki de çoğu zaman com iyidir demişimdir. Ama bu domain için bunu söylemek çok da mantıklı olmaz.

Kısa ve orta vadede yatırımcı bulmanın epey zor olacağını düşünüyorum. O nedenle bütçe sorunsalı varsa bu pozisyonda kalmak en doğrusu olur kanımca.