Google Play'de uygulama satmak ticarete giriyorsa bahsedeyim;
Çok şaşalı bir hikaye olmasa da, ay sonunu zor getiren birisi iken yine bu forumdan 50TL'ye öğrendiğim bir iş aracılığıyla başladığım yolda, ilk ay 188$, ikinci ay 240$ kazandım, üçüncü ay yani şu an ay ortasında 200$ olmuş bakiye....
* Bulunduğum sektörde birebir iletişim hiç yokken ben canlı destek sağlıyorum. 7/24
* Para iade süresi google play'de 2 -3 saat iken ben müşterilerime bu süreyi 10 gün olarak kullandırıyorum.
* Anahtar kelimede ilk 100 uygulamayı tek tek yükledim inceledim, şu an benim uygulamam bütün ihtiyaçlara cevap verebiliyor. Ben en kalitelisi olduğunu düşünüyorum hatta.
Büyük ihtimalle benim bu sektöre girmeme sebep olan arkadaşın uygulamasını anahtar kelimede geçmişimdir. Kategoride en çok satılan uygulamalar sıralamasında 11'e kadar yükseldim.
Bu söylediklerimin hepsini toplayın şimdi;
Bence işin sırrı, yaptığınız işi sevmek. Müşteri mesaj atarsa gece uykunuzu bölebilmek... Bu örnekler uzatılabilir...
İşinizi severek yapmak sunduğunuz hizmete kaliteyi getiriyor. Kaliteli üründe dünyanın neresinde olursa olsun talep görüyor.
Şu an 3 aylık çalışmamda dünyanın 22 ayrı ülkesine satış yapmışım... Tam gaz çalışmaya devam SEVEREK.