Düşünceniz çok güzel fakat bu konuda ısrarcı olmanız arkadaşınıza sıkıntı yaratmasın? Tehtit vs.? Umarım sorunsuz şekilde çözebilirsiniz bu problemi
Valla hocam eğer ki bir öğretmen görevini tam olarak yapamıyorsa ya o işi yapmayacak ya da sonuna kadar gitmeli.. Ben her türlü yardımcı olmaya çalışıyorum.
İnsanın korktuğu gün zaten öldüğü gündür. Şerefli insan 1 kere ölür bu dünyada ..
Yapmayacak işte devlet buraya okul falan. Bokunda boğulacak şerefsizler. Biz bunlar adam olmaz dedikçe herkes bizi insan olmamakla suçladı. Okul yaptık okulu yaktılar. Yol yaptık yolları mayınla döşediler. Öğretmen gönderdik şehit ettiler. Hastane yaptık doktoru şehit ettiler. Bunlar insanlıktan anlamıyor.
Durumu İçişleri Bakanlığı'na taşımanızı tavsiye ederim. Terör sempatizanlığı varsa gereken yapılır, yapılması lazım.
Okul yapmayacağız diye birşey olamaz hocam bunu kabul etmiyorum ben. O çocuklar ata sevgisi işletile işletile yetiştirilmeli.. Sonuna kadar mücadele edilmeli.
Gerekirse İçişleri Bakanlığına kadar elbette taşıyacağım.. Her türlü yasal yoldan destekler aramaktayız. Köye en yakın jandarma bile 35 dakika sürüyor.
Benim pes etmeye niyetim yok.
Allah yardımcımız olsun umarım başarıya ulaşacağız.