Yine
ZirveBarkod, yine efsane işler...
Altan'ı sanırım 6 senedir tanıyorum,freelancer olarak İzmir'de tanıdığım en iyi web yazılımcılardan biridir. Adam resmen tek başına bir fabrika!
Her işinde kalite, her iş sonunda ahlakı, adaletiyle fark yaratıyor! Ondan satın aldığım sistemlerin, aldığım yardımların, yaptırdığım işlerin artık sayılarını bende hatırlamıyorum
Şuan kendisiyle, piyasada çok iş yapacağımıza inandığımız bir proje için çalışıyorum!
Piyasada şirketler dahil, XX.XXX fiyattan aşağı yaptıramayacağınız işi, tek başına uygun bir fiyata yapıyor ve gece-gündüz sürekli iletişimde fikir alıp, anında uyguluyor! Reel hayatta da tanışıp, ara ara görüşürüz. Adam daha ağzınızdan bir laf çıkmadan, " Tamam o iş kolay, gece atarım örnek bir bak - hemen uygulayalım." diyen bir adam, işindeki ustalığı siz düşünün artık
Şuan buradaki scriptleri satın almayı düşünenler için, gözünüz kapalı bu adamla iş yapabileceğinizi tüm samimiyetimle söylemek isterim.
Alın, hayata geçirin - sadece teknik destek olarak değil, fikir ve planlama ile ilgili de kendisi yılların tecrübesiyle sizleri yarı yolda koymayacaktır emin ol, kendisine her konuda kefilim!!
Bol kazançlar dilerim, hem Altan'a hem de satın alacak arkadaşlara!!