bu memleketin batıp tekrar kurmamız gerekiyor. dediğimde arkadaşım beni devlet düşmanı olduğumu söylüyordu.Evet bende iktidar partiliydim o da.Mevzu şu çevremde chpli iyi partili mhpli bir çok arkadaş var. O kadar arafta ki adamlarla konuşuyoruz diyor ki ya sen nasıl akplisin.O anlatıyor ben diyorum ki sen nasıl chplisin.Buna bir ad konuyordu bilmiyordum.Seçimden sonra bu oran %12 olarak hesaplanmış. Yani 80 milyonluk ülkede orta yolcu olan bizleriz arkadaşlar.Gerçeğin farkında olan bir kaç milyon insanız arkadaşlar gelin sarılalım birbirimize. Fanatizm ile gözü dönmüş ve kendini milliyetçi adleden ve değer üretmeyen kitle,Atatürkçü olduğunu iddia edipde nerde manevi değer varsa saldıran kitle,Müslümanım deyip her türlü dalevere çeviren kitle ve Pkk destekleyen 5 milyon destekçisi olan kitle. Hepimiz arafta kaldık. Bir kaç birbirini seven kitle olarak kalalım. Bu memleketi ocu şucu bucu kurtarmayacak vatansever insanlar kurtaracak. Bu Mardinde bir süryani evladı,Konyada muhafazakar ailenin avrupa görmüş çoçuğu,Doğunun feoadal düzeninden bıkmış Amca kızıyla evlenmekten son anda kurtulan batıya gelip çiğköfteciiİzmirde rakı edebiyatıyla Atatürkün anılmayacağını anlayıp İstanbula gelen vatan evladı kurtaracak.