Fiyat alan adına ve kur alımına göre normal.. Al-sat için çok uygun değil.. Bu alan adını bende gördüm ve aklıma direk piyasa babaları geldi.. O firmalar ile baş edebilecek kişiler yakın zamanda çıkmaz. Bu nedenle satış için ihaleye girmedim. Projelendirme için yine aynı tezi savunuyorum.. Sahibinden çapında bir firmanın karşında dikilebilecek bir potansiyel kendimde gormedigim için almadım. Uzun yıllar, emek ve Iyi bir bütçe ister.. Bu seviyede bir karamsarlık nedeni ile de alan adını almamam daha doğru oldu diyebilirim. Size de projelendirme yap demem için bu krizde iyi bir bütçenizin olması lazım. Küçük çaplı bir giriş yapabilirsiniz piyasaya ancak diğer ilan siteleri gibi rağbet görmeyen bir proje daha kenarda beklemiş olur.. Hava vermektense içimdekileri söylemeyi doğru buldum..Herşey gönlünüzce olsun..
Teşekkür ederim yorumunuz için. Bütçemi bilmediğiniz için neler yapılabileceği hakkında da bilginizin olmaması doğal. Küçük veya büyük girişim olması, hava mı alacak yoksa hava mı verecek bir durum olacağını yakın zamanda ortaya çıkacaktır. Satis opsiyonuda açıktır. Şimdilik bu güzel domaini listeme katmış olmanın mutluluğu yaşıyorum.
R10'da domain alanında en değerliler listesi olsaydı,
Domain Top10 listesine ilk 3 olarak giriş yapabilirdi.
Güzel günler diliyorum, hayırlı işler.
.com olmaması büyük değer kaybettirir, fakat 4 karakter olmasından ötürü değerlidir, ayrıca bir kategori belirtmesi ticari vasfa sahip olması yatırımcıları çok az da olsa dürtebilir, fakat düşündüğünüz kadar değerli bir domain malesef değil. buyüzdende 1500 dolar gibi komik rakamlarda kalması normal
Teşekkür ederim yorumunuz için.
Hayırlı Olsun uygun fiyata almışsınız
güzel domain başarılar dilerim güzel bir proje ile iyi yerlere gelebilir
ilan com tr fikir telif vs bi sorun çıkarmazsa çok iyi bir site yapılabilir
hayırlı olsun