11 sene a milli takımda güreştim emin ol ağırlık kaldırmaktan çok daha büyük şeyler yaptık. Farkettiysen yukarıda benim için para tuzağı dedim. Protein tozunun içinde olan bcaa ile saf aldığın bcaa tamamen farklıdır hocam bunu belirteyim. Kreatin bir dönem kullanabilirsin aşırı yüklemelerde böbrek yakamazsa (başıma geldi) taş oluşumu yapıyor ve onun acısını çeken bilir kesinlikle önermem. Kreatinin tuttuğu su kalıcı değil, sıvı arttığı için güç artışı sağlıyor ama bırakınca yine güçsüzleşme oluyor psikolojik olarak yine onu kullanmak istiyorsun bu yanlış. Kullanıp 15 gün sonra 2 hafta ara verip tekrar kullanacaksın. Yüklemeli kullanılıyor kreati amatör sporcularda 5gr günlük alırsın ancak. Arjinin kullanacak varsa şayet supplement olarak değil bulgaristanda eczanede iğne olarak satılanları var, 1 bardak suyun içerisine kırıp sıvı olarakta alabiliyosun TR'dekinden daha etkilidir fiyat olarakta 10 15 leva kutusu. 20 ampul olması lazım. Pre preworkoutlar kısa sürelidir 30 kullanım yaparsan vücut alışacağı için zaten ben hiç duymadım 50 gün kullanayım hergün aynı performans vücut alıştırıyor dinlendire dinlendire kullanıyosun. Kendi azminle beslenerek arttırman en iyi sonuçtur.
Ben herzaman savunurum 3x10 çalışmadım bizim idmanlarımız çok farklıydı basit değil elbette performans attırmak için çok şey kullanıyosun yeri geldi senelerce hormonda bastık ama 20 yıllık spor yaşamımda yukarıda bahsettiklerim harici benim için para tuzağı max 1 hafta etki gördüm sonra vücut hep alıştı aynı tas aynı hamam. Dediklerimi düzenli alsa zaten yeterli adam yarışmacı olmayacak gayet ileri taşıyacaktır. Supplemente para vereceğine otur beslen, elbet içindeki maddeleri karşılamak zor ama kullanmayan ve başarıya ulaşan yüzlerce sporcu var.
Ayrıca her sporcuda aynı etkide olmaz sen kullanırsın karıncalanırsın adam kullanır banamısın demez. İçeriğini bilmiyosun TR'ye gelen ürünlerin çoğunda avrupadaki gibi performans alınmıyor. O yüzden işi garantiye alıp en temizi 3 supplement sürekli takviye gerisi hikaye..
İdman yaparken eküriyle çalışın %100 etkisini görürsünüz son demine kadar kaldırmaya haliniz kalmayacak hale gelene kadar uğraşın zaten gelişim olur. Genetiğin nekadar elverirse okadar gelişirsin, tabuları takviyesiz yıkmaz zordur. Genetiği kırmak çok çok zor. Ben ekto yapıdaydım 3 senede zor kırdım senelerdirde ekmeğini yiyorum. Sadece azim etmek gereke gerisi boş..
Alakası yok kilo başı x2 gr protein alman gerekiyor ki gelişim sağlayabilesin. 80kg adam 80gr protein alırsa ondan çok bişey bekleme. Sporda çok ihtiyaç duyuyorsun mecbursun.
Yukarıda yazdım protein tozunun içindeki bcaa ile saf bcaa farklıdır ayrı alımı daha etkilidir.
Kaç kilosunuz günde 1.5kg et yiyorsunuz hocam yan olarak ne tüketiyorsunuz bence hulk gibi bişey olmanız lazım merak ettim resminiz varmı

Bizde okadar eti anca ağır sikletler yiyor onlarda 100kg+ yanına karb. meyvesi takviyesi vs.