GodLessTurtLe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hepsinin yeri ayrı, kullanabileceğin 3 temel şey var kalanlarına gerek yok. Whey izole protein + bcaa + glutamine bu üçlüye sahipsen arkana bakma diğer şeyler para tuzağı. Elbet etkisi oluyor ama okadar para saçmaan gerek yok. Haftada 2 gün somon ekle besinlerine 250 300 gram kadar 1 günde kırmızı etin olsun gerisi boş.
Kesinlikle yanılıyorsunuz.
Hocam kullanmadığınız veya tam olarak emin olmadığınız ürünlere yorum neden yapıyorsunuz.
Whey İzole Protein + Bcaa + Glutamine harici nasıl para tuzağı.
Ben bu söylediklerine ekstra olarak Kreatin, Balık Yağı,Beta alanine,Preworkout,Arjinin kullandım.

Kreatin net olarak etki yapan bir ürün, eğer düzenli spor yapıyorsan kreatini hergün gram olarak almaya başla kaldırdığın kilolarda artış yaşayacaksın, 2 tekrar daha artış yaşayacaksın yavaş yavaş tabi bunlar.Bilimsel olarak kanıtlanmışta bir üründür.Araştırabilirsin.

Balık Yağı kesinlikle sık balık yemiyen arkadaşlara omega 3-6-9 öneriyorum ki bunu herkes kullanıyor supplement alan.

Beta Alanine bir preworkout içeriğidir saf olarak aldım, iyi basmak istediğim her antreman öncesi ölçek olarak alıyorum 1-1,5 ölçek vücudumun heryeri antremanın ilk dakikaları karıncalanıyor, itekleyici bir etkisi var.Antremanlarım uzun sürüyor benim, şu sebeple bilek güreşi hareketlerimde giriyor ve Beta Alanine'den sonra bu antremanların ilerleyen dakikalarındaki kuvvet düşüklüğü yaşıyordum bu azaldı, tabi bcaa kullanmamında bir artısı var ama beta alanine etkisi saf alındığında hissediliyor.

Preworkout olarak ABD'de satıştan çekilen bir ürün kullanmıştım olağanüstü etkisi vardı, bidaha gelmedi dünyaya Jack3d anlatılmazdı o etki yaşanır.

Arjinin gramajı düşük bir ürün almıştım, birtek vücuttaki damarlanmaları biraz arttırdı.Bu konuda hissiyat vermedi.Büyüme hormonu salgısını arttırsın diye almıştım.

Kısaca söylemek istediğim belki kullanmadığınız belki kullanıp daha hissedemediğiniz ürünlerin bile etkisi var.