adibelli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar öncelikle yardımlarınız için teşekkür ederim,rahatsız etmemek adına mesajlarınızı alntılamıyorum.Bugün itibariyle çoğu işlemi hallettim.Gün boyu ehliyet ve kimlik için uğraştım maalesef,çok sıkıntılı iş Allah kimsenin başına vermesin..
İçinde ehliyetim olan cüzdanı kaybetmiştim. Sahilde otururken çantadan düşmüş gece olduğu için farketmemiştik. 2 gün sonra ehliyeti çıkarmak için başvurdum. Jandarma karakolu bana aynı şeyleri söylemişti. İşte gerek yok zaten kullanamaz sen yenisini alınca vs. vs. Aradan 8 ay geçti. Anne ve babamın yaşadığı eve (Mernis adresim değil) senet sebebiyle icra gelmiş. Gönderen avukatı aradım araç kiralama şirketine olan borcunuz sebebiyle gönderdik dedi. Yeni ehliyetimi yolladım onlarda olan ehliyeti yolladılar. Kişi fotoğrafı değiştirerek kullanmış ve araç kiralamış. Ödeme sorunu çıkarmış.

Mecburen hem icraya itiraz ettik hem de kendimi korumak adına suç duyurusunda bulundum avukatımla. 1 yıl sonra kişi bulundu. Adamın konuyla ilgili çok fazla sayıda sabıkası varmış. Ceza aldı şimdi yargıtayda bekliyoruz

Başıma bir şey gelmez demeyin. Ağır ceza sebebiyle avukata ödediğim paraya mı yanayım yoksa işin stresini çektiğime mi bilmiyorum

Sürekli e-Devlet ten sorgulamalarını yapın. Sıra dışı bir şey bulursanız direkt önleminizi alın.

Geçmiş olsun.