HelluvA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende ilk aldığımda geri geri giderken tali yoldan gelen bir arabayla arka arkaya çarpışmıştık böyle ufak tefek kazalar yaşayabilirsiniz alıştıktan sonra o yaptığınız kazayı hatırlayıp güleceksiniz buna eminim daha az arabalı yollarda sürmeyi deneyin direk anayola çıkmayın
Hocam gitmem gereken yere gitmem için o yol şarttı sorun olan o kadının orada arabasını park halinde bırakmasıydı. Park halinde bırakması suçtu. normal trafikte kullanabiliyorum ancak böyle çok dar yerlerden geçemiyorum. Arkadan da darlıyorlardı kalmıştım öyle. Teşekkür ederim herkese yorumları için. Ne olursa olsun ilk başlarda böyle deneyim korkutuyor. Kadın durmam için arkadan tıklattığında aklım gitti. Bilmiyorsan kullanma diyorlar akşam boş sokaklarda geziyorum daha nereye kadar. Trafik şart. Ancak şu deneyim biraz kendime olan güvenimi kırdı. Arkamda trafik baskı yapmasa belki geçerdim ama olacağı varmış. Kadın daha çok korkuttu. Birini ezdim geçtim gibi his bıraktı tepkileriyle.



digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam öncelikle trafiği boşver.
Arkandaki lavukların hepsi korna bassın sana ne )))
Eğer vurduysan dur. Arkandakiler de afedersin e..ek gibi bekleyecek.
Niye durdun derlerse kaza yaptım dersin başlarının çaresine baksınlar.
Orada 10-15 dakika vurduğun aracın sahibi ile konuşana anlaşana kadar bekleyecekler kaçarı yok.
Bir kaza yaptığında arkada bekleyen adamlar en son düşünmen gereken şey.
Zaten o kazayı da oradan geçecek kadar kendine güvenmediğin halde arkadan korna basacaklar baskısıyla yaptın.
Arkandan gelenleri takma, adı üstünde onlar arkadalar.
Arkadan lavuğun biri korna basıyor diye kendini hareket etmek zorunda hissetme.
Basitçe bir arabaya sürtmüşsün, Allah korusun bir çocuğu da altına alabilirdin.
Sen büyük bir kaza yapıp belaya bulaştığında arkada korna basan hıyarlar basıp geçecekler seni hatırlamayacaklar bile.
Trafikte ilk öğrenmen gereken şey şehir içinde arkadandan geleni önemsememek, uzun yolda arkandan gelene çok dikkat etmek olmalı.
Doğru söylüyorsunuz hocam ancak insan panik halinde karar veremiyor öyle. Yani oradan geçmem çok zordu kaçış yerim de yoktu arkam doluydu. Ne yapsam bilememiştim karar vermek için 2 saniyem vardı. Orada tek şerit bile bırakmayacak şekilde araba bırakıp yolu daraltması onun suçuydu bence ama tabii acemi olarak bir şey diyemiyorum. Dursam ne olacaktı onu da bilmiyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim benim için ağır bir deneyim oldu. Cana gelmedi çok şükür maddi zarar da çok az. Beni bu kadar bitiren kadının tepkisi oldu. Kıyameti kopardı sonra önemli değil dedi gitti.