conquer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2. Sunucu için gerekli düzenlemeyi yaptım zaten ama yanıldığınız bir alan var. Alıcı fiyat vermez satıcı fiyat yazar alıcılar da beğenirse alır. Siz buraya bu sunucu ne kadar eder diye yazdığınızda gelen cevaplara "daha fazla öldüren yok mu" diye yazarsanız tabi ki polemik oluşur. Matematiğiniz hesaplama yapabilecek kadar yeterli görünüyor. Yaptığınız hesap doğrultusunda fiyat da belirtebilirsiniz. Zaten bu satılık ilan değil herkes size yardımcı olmak için bir şeyler yazıyor. Kimsenin size veya bir başkasına garezi yok. Bu foruma düşmeyeceksin lafınıza istinaden de kısmen katılıyorum gerçekten düşük fiyatlar verilen bir forum ancak bu konunun da kendine göre sebepleri var. Burada kimse son kullanıcı değil. Dolayısı ile sahibinden.com fiyatlarını baz almak, son kullanıcı olmayan kişilerin olduğu bir foruma haksızlık olur. Neyse konuyu uzatmaya da gerek yok. Sahibinden.com'a yazın 5000 TL mesela bakın aşağıda bir ilan var. Tarihi : 20 Ekim 2017. 1 senedir satamamış. İşlemcisi ve ram'i sizin sunucunuzdan daha üstün.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikin...93922335/detay

Koyun siz de ilana artık 1 sene sonra mı satılır 3 sene sonra mı satılır yoksa o fiyata hiç satılmaz mı zaman gösterir zaten. En azından gereksiz polemik oluşmaz, sizin de gönlünüz olur.

Çay içme olayına gelince forumda bu ara moda oldu tehtid eder gibi gel çayımı iç, polemik oluşacaksa sanaldan yapmam gibi cümleler kurmak. Karşınıza da kimin çıkacağı belli değil böyle gereksiz diyaloglara girmemek lazım. Herkese kolay gelsin.
tehtid bizim işimiz değil halen konuyu negatif tarafa çekiyorsunuz beni bilen bilir insanları severim kin gütmem çaya çağırıp da kavga diyaloğuna girmem teşekkürler yine de düşünceniz için.