Merhaba;
Konunuza genel olarak katılıyorum. Fakat bana göre 400 kelime aralığında günde 10 adet yazı kaliteden ödün vermek istemeyen birisi tarafından çıkarılabilir.
Herkes tarafından anlaşılması için yazıyorum, örneğin lavanta sabunu nasıl yapılır başlığında kişi lavanta sabununun nasıl yapıldığını uygulayarak deneyimlerini yazıya dökmüyorsa 400 kelime için 1 saat yeterlidir.
Alt limitten yazıldığını düşünürsek 6 lira alacağı bir iş için de 2 - 3 saat uğraştığını iddia eden varsa da lütfen bu işi yapmasın.
Kaynak edinmek için kitap karıştırılmaya gerek duyulmayan, standart bir konu olduğunu düşünerek zaman aralığını belirttim.
Verdiğim rakamlar kişi çalışmıyorsa veya okula gitmiyorsa geçerlidir. Onun haricinde sadece ek gelir olması ve sevdiği için belirli bir zaman diliminde yazıyorsa verdiğiniz rakamlar benim için de kabul edilebilir.
Konuları gözlemlediğiniz için bu yazıyı aktarmışsınız, ben diğer arkadaşlar adına teşekkür ederek konunuza bir ekleme yapayım. Onlarca ekiple çalışan birisi değilim. Sıkıştığım noktada forum üzerinden destek alırım, süre konusunda karşı tarafa mağduriyet yaşatmamak adına. Rahatlıkla söyleyebilirim ki aldığım çoğu iş beklentimin, olması gerekenin çok altında.
Yanılmıyorsam bazı kategorilerde konu açabilmek için belirli şartların sağlanması gerekiyor. Makale satış konusu açılabilmesi için de belirli bir kriter getirilebilir. Ama bunun kriteri nedir, doğrusu nedir tartışılması gerekir.