Deadpool adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Fullsense temasındaki gibi sattıktan sonra desteğe karışmıyorsanız, alım sağlamayacağım.
Herhangi bir tema satıcısından tema almadığım için tam olarak neden bahsettiğinizi bilmiyorum.

Yorum yaptığınız tema adsense teması ve şu ana kadar güncelleme almamış stabil bir tema, bu tema için oluşturulan destek talebi sayısıda bildiğim kadarıyla az, yani çok sorun yaşayan müşterimiz olmadı.

1 sene ücretsiz destek sunuyoruz evet doğru ancak bu şu demek değil, siz sitenizde demodaki görünüme ek olarak ufacık bir değişiklik isteyecekseniz dahi bu kesinlikle destek kapsamında değil.

Destek konusunda yaşanan en büyük sorun tema desteği ile yazılım danışmanlığının karıştırılması, genellikle menü nasıl oluştururum bileşenleri nasıl düzenlerim gibi sorular alıyoruz ve bunlar bizim sattığımız hizmet ile alakalı değil. Aynı şekilde header a şunu ekleyeceğim nasıl yaparım gibi kişiye özel düzenleme istekleride bizim desteğimiz olabilecek birşey değil. Bir diğeri hosting/sunucu kaynaklı hiçbir şeye destek sunamayız.

Kısacası eğer wordpress danışmanlığı hizmeti veya yazılımsal (temada düzenleme yaptıracak) bir destek arıyorsanız böyle bir desteğimiz yok.

Ama temayı demodaki gibi kullanmak o görünüme getirmek se destekten kastınız evet sadece sattığımız ürünle alakalı desteğimiz var.

Dipnot: temada MORE etiketiyle yazıları bölme zorunluluğu vardır, tema otomatik olarak özet almamaktadır.