kolay gelsin
benim durumumda senden farklı değil ama birkaç konuda yardımcı olabilirim.
1 kargo konusunda kargomix firması var 50 kg üzeri gönderimlerde kg /7 usd amazon fba deposuna teslimat yapıyorlar.
2 fba dışında bir yöntemle amazon içerisinde satış yapman çok ama çok zor
sebeplerine gelince amazonun 80 milyonun üzerinde amerikalı prime müşterisi var prime müşteriler gerçek alıcı ve alışverişlerini devamlı amazon üzerinden yapan insanlar (bebek bezinden bulaşık deterjanına ,cep telefonundan yastık kılıfına kadar bu site üzerinden alışveriş yapıyorlar ) gerçek hedef tüketici kitlesi bunlar bu müşterilerine amazon 2 gün içerisinde teslim ve ücretsiz kargo hizmeti sunuyor kendini bu müşterilerin yerine koyarsan
herhangi bir alıcının fiyat kalite oranı fba ürünlerden yüksek olsa dahi kargo bedeli + teslimat zamanı gibi sebeplerden dolayı müşteriler bu ürünleri tercih etmiyorlar.
elindeki ürün çığır açacak bir buluş değilse amazonda fba dışında bir yöntemle başarılı olman çok zor ama illa ben bu yöntemi kullanmak istemiyorum dersen amerikada komisyon karşılığı senin ürünlerini teslim alacak depolayacak sipariş geldiği zamanda senin istedğin
adreslere gönderecek firmalar var oldugunu biliyorum.
ticaretle uğrasıyorum değerli metal ticareti yapıyorum 1 yıldır bu işlerin peşindeyim günde 3 4 saat amazonla ilgili çalışıyorum ürünlerim hazır barkodlarım markam satış bütçem hepsi var,daha amazona satış hesabı bile açamadım.4 defa suspend oldum hala uğrasıyorum
sana şimdiden kolay gelsin internette dönen palavralara inanma 2 tarafınada
1-amazondan milyon dolar kazanacaksınız ! (milyon dolar kazanırsın ama milyon dolarlık bir bütçe ve ekibe sahip olmalısın)
2-amazondan hiçbirşey kazanamazsınız !(50.000 usd bütce bu işten anlayan 3 kişi ile türkiyede yaşamanıza rağmen senede 100.000 usd kazanabilirsiniz)