Öncelikle merhaba,bir site projem var ve buraya sürekli içerik girilmesi gerekiyor projemin ana konusu hint filmleri,hint dizileri,hintli erkek bayan oyuncular,yönetmenler,sanatçılar ve bizzat hindistanın geneli hakkında olacak.Bununla alakalı uzman ve profesyonel ve sürekli çalışacağım bir makale yazarı arıyorum ama şöyle bir konu var daha doğrusu sorum var..
1- Mesela bu sektörle ilgili yazılarınızı neye dayanarak yazacaksınız tahmin ediyorum ki çoğu makale yazarı bunları izleyecek fırsatı bulamıyor ve hindistan hakkında genel bir tecrübesi yok filmler,diziler hakkında yani sürekli içerik çıkarma manasında nerelerden bilgi alacaklar bilgi aldıkları yerlerden içerik makale üretmeye çalıştıklarını varsayarsak ne kadar özgün bir makale olacak yada % kaçı özgün olacak ?
2- Bunları geçtim birde mesela en basit örnekle şunu sorayım hintli ünlülerden,hint filmlerinden v.s v.s bunların isimlerini yazarken doğru yazılması gerekmekte örnek vereyim AAMİR KHAN yazacakları yere EMİR KHAN yazıyorlar ya da SALMAN KHAN yazacakları yere SELMAN KHAN yazıyorlar bunlar benim için önem arzeden şeyler bunlara dikkat ediyormusunuz.
Net bir bilgi almak istiyorum teşekkürler şimdiden.