GodLessTurtLe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar,

@Akbas hocamla başladığım projeyi iptal etmek durumunda kaldım başka bir iş durumundan dolayı. Bu yüzden satışa çıkarıyorum.

Site içi optimizesini reklam yerleşimini ayarladık.

19 Makale yayında taslak olarakta 39 tane özgün konu başlıkları dahi hazır sadece ilgili başlıkta resim girip yayınlanacak içerikler hazır.

Tüm makaleler @AlperA. hocama yazdırıldı.

Site adresi : PM

Site için istenen fiyat : 400 TL

Sitenin aylık getirisi: Daha yeni reklam koyduk ilgilenecek hiç vaktim yok bakmadık. Adsense hesabım olmadığı için akbas hocam ekledi kendinden.

Sitenin açılış tarihi: 7 aylık - 7 Ayda anca 19 makale girebildim hiç bakmaya fırsatım olmadı.

Kategori, sitenin içeriği nedir: ingilizce niche saç stilleri sitesi

Günlük hit sayısı: 5 10 20 değişiyor içeriğe göre

Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %90 google - %10 yandex ) - google + pinterest

Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik.

Hosting dahil midir: Evet akbas hocamda barınıyor isteyen kendi sunucusuna alabilir.

Banlı olduğu sponsor var mı: Yok

Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok

Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Dahil wordpress

Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok

Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

Site teması ve pin eklentisi ücretlidir. Onlarla birlikte alacak arkadaş. Son fiyattır alacak arkadaş akbas hocama istediğini danışabilir. Reklam yerleşimine kadar herşeyiyle o ilgilendi. Galeride dahi reklamlar yerleştirildi.

Sıfırdan açacağınıza oturmuş 7 aylık bir siteyle başlayabilirsiniz, makaleler kesinlikle 10 numara Alper hocamın eline sağlık, vaktim yok uğraşacak mecalimde yok, alan arkadaşa hayırlı olsun şimdiden.
Konu linki ile birlikte pm lütfen.