Öncelikle yorum bildiren herkese çok teşekkür ediyorum. Her yazılanı tek tek not alıyorum. Sosyal medyayı en iyi şekilde kullanmamız gerekiyor sanırım. Bir kaç mesajda gördüm saçi manikür, pedikür vs yazılmış ama o tarz işlemler uygulanmıyor. Yani kuaför salonu değil açılacak yer. Daha çok cilt bakımı, lazer tedaviler, sıkılaştırma, kaş, kirpik gibi şeyler mevcut.
Ne durumda olduğunuzu detaylı yaz pm le kardeşim sektörel tecrübem çok fazla yardımcı olabilirim.
Şuan 300 Bin TL civarında borç ve mekan var elde avuçta

Başka da ne söyleyebilirim bilemiyorum.
Selamlar,
İzmir'de mi?
İzmir ise, neresinde?
Evet İzmir Gaziemir'de.
Öncelikle şunu söylemeliyim ki sektör yada iş ne olursa olsun her işe başlarken en az 6 ay sıfır müşteri olasılığı göze alınarak işe başlanır. yani minimum sizi 6 ay cepten götürmeye yeticek para ayırmanız gerekir ki bu süre 1 yılıda bulabilir. Bu çok bilinen bişeydir ama anladığım kadarıyla siz daha açılış yapılmadan endişelenmeye başladığınıza göre ilk ay bariz bir kâr beklentisiyle borçları ödemeye başlamayı hayal etmişsiniz. Umarım işler düşündüğünüz gibi olur, bol şans.
Zaten onu göze aldılar. Ona göre hesap kitap yaptılar. Yoksa açıldığında hemen müşteri gelse stres olmazdık sanırım. Teşekkürler.