Herkese selamlar değerli forum üyeleri, başımda öyle bir dert var ki ne yapsam aklım almıyor.
İstanbulda Yeditepe Üniversitesinde okuyorum bu sene 2. senem olacaktı ve ilk sene kiraladığım evden farklı bir eve taşındım. Geçen sene oturduğum evde Türk Telekom 50 MBit hipernet kullanıyordum. Bu yeni taşındığım evde bir öncekinin 3 üst sokağında yani aralarında dağlar yok. 4 ay önce ilk taşındığımda interneti taşıtmak için Türk Telekomu aradım ve acı gerçekle karşılaştım bana "port yok taşıyamıyoruz" dediler.
O tarihten itibaren oraya bakan Ümraniye Telekom Müdürlüğüne gidip dilekçe mi dolurmadım, Twitterdan CEO'suna mesaj mı atmadım neler neler yaptım. Sikayetvar, Cimer, BTK her yere şikayette de bulundum.
Sonuç olarak yasal süre 90 gün diye biliyordum fakat 120 gün oldu hala arayan soran yok. Ben aradığımda da aynı şekilde "port yok, yardımcı olamıyoruz" diyorlar.
Malum okul açılacak ve benim internet olmadan yapmam mümkün değil. Bir kaç yerde araştırdım biri interneti kapattırınca açılan portları tanıdıklarına veriyorlar diye şeyler gördüm. Benim İstanbulda hiç tanıdığım yok, var mıdır bu öğrenci kardeşine yardımcı olabilecek yada akıl verebilecek biri?
Şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum, iyi forumlar.
Türknetden uzak durun öncellikle.Netspeed geçebiliyorsanız geçiş yapın.Çok ilgililer vds portu 1 haftada taktırdılar.16 mbitden 32 mbit çıktı internetim.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi