Mesajlarina baktim memlekete hizmetin IVR ile milleti dolandiranlara seksi resimli instagram sayfasi satma duzeyinde.
sen bu kafa ile askere gitmedin mi kesin uzaya cikarsin.
mobildeyim itraderlarindaki incileri goremedim.
ama eminim melek yatirimcilari pesinde kostugu buyuk internet girisimcisi sensin.
12 senedir foruma uyeyim ve senin gibi vasifsiz adamlarin kendilerini gelistirememesine instagram sayfasi kasip satma pesinde kosmasina cok kiziyorum.
sen bedelli parasini instagram sayfasi kasip satarak cikarinca kendini vasifli saniyorsun.
bedelli parasini ivr den cikaran adam kendini vatana hizmet ediyor saniyor.
isin ozu su. husnu talil derler. bir olayi guzel.bir nedene baglama sanati. bedelli askerlige gidenler aslinda kendi kiclarini kurtarirken bunu vatana hizmet olarak yutturmaya calisiyorlar. herkesi de kendileri gibi saniyorlae. bu ulkenin nobel.odulu alan beyni bile vatandasliktan cikarilmamak icin gelip askerligini yapmis. ve bu askerlik yuku nobel.almasina engel.olmamis.
askere gitmedigin icin asker ne yapar onu da anlamamissin. askerligimi karsta yaptim sinirda nobet de bekledim. sen askerden kacarken blraz daha ciplak kadin resimli instagram sayfasi acip.memlekete ustun hizmetlerine devam edersin.
bir de konuyu acan arkadas ktm den kacma. ktm de patlarsin sikintidan kotu olabilir kosullar ama askerlikten sayilir. birlikte de cok eglenceli olmayacak zaten hayat.
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne savunup durdun arkadaş. Bak Instagram'da yönettiğim sayfalardan da haberdarsın. Sor bakalım o hesaba yazanlar içindeki asker indeksini, sor hadi? 5 kişiden 3'ünün askerim diye yazdığını bilmezsin. Askerim ihtiyacım var fotoğraf atsana diye günde 60 tane mesajla boğuştuğumu ne bileceksin. Vatana hizmetmiş, hüsn-i talilmiş. Nöbette organını düşünüp tacizciliğe soyunanların vatana hizmetini mi kutsayayım? IVR ile uğraştığım da yok ayrıca. Ondan 1-2 önceki trade'me bakarsan hesabı başkasından alıp daha haftası dolmadan sattığımı görebilirsin. Ekonomik bulduğum için deneyimleme amaçlı aldığımı ve bana uygun olmadığını anladığım için hemen sattığımı, derdin laf sokmak değil tanımak olsa hemen görürdün. Melek yatırımcıları peşimde koşturmuyorum çünkü kitlesel fonlamayı daha etkili buluyorum

. İlerde bir gün bir ICO'nun c-level listesinde görürsün adımı, token'ımı alırken de söylersin bunları kendine

.
Komik olan: siz gibi askerliği bir taraftan mecburi bir vatani görev olarak anlatanların halk arasında askerliğinden minnet edip yaptığı her türlü işten bahsedip durması. Numunesi olduğun kitlenin ortak özellikerinden biri de bu. Öteki ortak özellik de böyle ballandıra ballandıra anlatıp durduğunuz görevinizde tezkerenizi 1 ay geç vermeyi teklif etseler ortamlarda sizden büyük bir muhalifin olamayacak olması. Komik adamsın vesselam