Bir kargo şirketi (Aras değil

) çalışanı olarak şubeye gitsen bile büyük ihtimalle kargonu bulamayacaklarını tahmin ediyorum. Bulsalar bile onlarca kolinin altında kalmıştır.
Aras Kargo şu anda operasyonel olarak çökmüş durumda. Sorunsuz çalışan şubeleri olabilir ancak genel anlamda çökmüş haldeler. Şube düzenleri, personel memnuniyeti, kılık kıyafet tertipleri bile kalmadı. Şikayet etmeniz de işe yaramaz. Şubede çalışanlar getirmek istemedikleri için değil yetişemedikleri için kargoları dağıtamıyorlar. Aynı şekilde müşteri hizmetleri de yetişemediği için bazı çağrılara hiç bakmıyor veya kayıt alıp işlem yapamıyorlar.
Aras Kargo'dan ürün bekliyorsanız beklemeyin gidip alın. Gidip almazsanız ya hiç gelmez, ya geç gelir ya da ne halde geleceği belli olmaz. Elbette kargoyu paşa paşa getirmek zorundalar ama bu getirebilecekleri anlamına gelmiyor. İstanbul içi bir kuryenin 1 günde dağıtacağı kargo ortalama 80 paket, maksimum 150 pakettir. 150 yi de bir çok noktaya 5-10 adet dağıtım yaparak yakalar. Aras kargo şubelerinde sürücü ve operatör hariç 4-5 kurye var. Bu da günde en fazla 500 kargo dağıtacakları anlamına gelir. Şu anda bir aras kargo şubesine günde en az 1000 paket kargo geldiğini düşünüyorum. Dolayısıyla en az %50'sini dağıtacak güçleri yok ve bu sayı her gün artıyor.
Sonuç olarak daha fazla sinir olmamak için gidin kargonuzu alın veya iade edin