Noventa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zaten sizin siteniz listede yanlış eklenmiş hani lafım size değil yine de yanlış anlamayın. O listede sitesi olup, gezinti yapanların girdiği kişilere lafım. Son 10 güne bakınca maksimum 8-10 kişi düzenli işlem yapmış geri kalanların hepsi bir gün yapmış bir gün yapmamış ya da 2-3 gündür sesi sedası çıkmıyor.
Günde 9 - 11 kişi geziyor bende gezenleri hepsini biliyorum ama buradan yazmak istemiyorum her gün düzenli olarak geziyoruz biz her sitede 10-15 dk duruyorum ayrıca 3-5 konu kesin okuyor aşağı kadar gidiyorum. Ayrıcada konu ile alakalı reklamlara elimden geldiğince bakıyorum işimize yarayan reklamla ama bunu arkadaşlar göremiyor ve sadece girip bir şeye basıp kalıyorlar onlarada bizede faydası yok herkes lütfen bunlara dikkat ederek gezsin. Onun dışında hiç üşenmeyip gece 23:50 ' ye kadar gün içinde kim gezmişse (izinsiz olan haric) sadece onları gezeceğim kendimce böyle bir çözüm yaratacağım fakat onur bey konuya el atması gerektiğini söylemek isterim. Böyle devam etmeyecektir. Kimse kimsenin hakkını yemesin. Benimde 2 ay boyunca bir kaç fire vermişimdir ama hiç bir zaman böyle sorumsuzluk yapılmadı. Herkese bol reytingler.