volera adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekten halen bu durumları görmeyen insanlar varmı ?

Elektrik, Su, Doğalgaz, başta olmak üzere herşeye zam geldi.

Fırsatçılık derken , alınan asgari ücret belli, yapılan zamlar belli.

Geçen Marketin önünden geçiyorum İncir kg : 14.50 TL - Üzüm : 9,00 TL
Herkes görüyor hocam, susanlar yada savunanlarda görüyor elbet ancak bu iş artık ekonomi veya siyaset meselesi değil vicdan meselesi haline dönüştü.
Bebek mamasına zam geliyor , "Ne olacak kardeşim anası emzirsin" diyecek kadar vicdansız bazıları. Varın gerisini siz düşünün.

Şu son dönemlerde yaşadığımız olaylarda ve insanımızın çaresiz bir babanın "Çocuğumu marketin önünden geçirirken kafasını çeviriyorum bir şey canı çekmesin" diye söylemlerine rağmen hala dünya lideri olacağız diyerek sessiz kalmasını gördük. Şu saatten sonra kimse bana Türk milleti şöyledir böyledir diye övgüler yaymasın. Ben lafa değil icraata bakarım. Elin gavur dedikleri almanları bile 1 tek kişiyi bile belirli bir yaşam standartının altında yaşatmıyor ve bunu o kişi hiç çalışmasa bile sağlıyor.

Gittim gördüm deneyimledim. Bir kişi bile ya canım şunu istiyor ama şu an yiyemem param yok demiyor, devletin verdiği işsizlik parası ile bile insanlar canı ne isterse yiyebiliyor, bize lüks olan arabalara binebiliyor.

Neden bizde olmuyo ? Dış güçler var tabi ki olmaz....

Bu ülkenin vatandaşları hak ettiğini yaşıyor ama kurunun yanında yanan o yaşların çok alacağı var çok...