Abicim bu tarz işlerde başlamadan önce bir güzellik merkezinde çalışılıp kendine bir müşteri portföyü oluşturmak gerekir. Sıfırdan güzellik merkezi açılıp müşteri kazanması oldukça zordur. Kadınlarda bu iş kulaktan kulağa gider yani biri işini güzel yapıyorsa diğer kadınlar farkeder ve nerede yaptığını sorup bulurlar. Ucuz fiyat anlayışı bence müşteri için kötü olacaktır en nihayetinde en pahalı ürünleri alıp ucuz iş yapmak hem müşterinin görüşlerini etkiler hem de size jeyif vermez. Güzellik merkezlerinde önemli olan fiyat değil kalitedir. Kadınlar kaliteli hiçbir şeyin fiyatına bakmazlar. Allah utandırmasın.
Yazdıklarımdan sen demek istediğimi anlamışsındır. Tanıdığın eş dost akraba kadınların hepsine bir uygulama yapın ve sizi başkalarına tavsiye etmelerini söyleyin.
Ablam güzellik uzmanı zaten. Bir çevresi var mutlaka sektörde. Hatta diğer ablam Türkiye'de lider konumda bulunan bir kozmetik firmasının müdürü. Onun da katkısı olacaktır yönlendirme konusunda.
Gozunuze kestirdigiz tip merkezi hemsirelerine kampanya yapin. Kesinlikle bedava olmasin. Bedava olayi degersiz kilar. Onlar memnun kalirsa gerisi kolay zaten.
Kendim özel bir hastanede çalışmaktayım aslında. Çok sayıda hemşire tanıdığım mevcut haliyle. Mutlaka onların da bilgisi olacak ama tıp merkezleri ile anlaşma konusu nasıl olur bilmiyorum. Mutlaka bunu da değerlendireceğiz.
Herkese tekrar teşekkür ediyorum bu arada.