Aklın varsa Canon veya Nikon bulaşma Sony A6300 ve üstü düşünebilirisn. Aynalı makine güzel görüntü vermez
Yorumunuz için teşekkür ederim. Daha önce kamera önü aktivitem olmadığı için pek bilgim yok bu konuda taviz verirsem kusuruma bakmayın lütfen. Sanki bu makina daha bi profesyonel gibi geldi hocam. Başlarken çok kötü ve çok yüksek kalite değil ortalamaın biraz üzerinde görüntü ve ses alabileceğim ürünler arıyorum şuanlık.
Hocam mikrofon, ses kartı gibi ekipmanların arıza durumları görece daha kolay çözülebiliyor diye ikinci elde arkama bakmadım ama DSLR'da emin olamadım kendimden. Bu yüzden sıfır tercih ettim. Makineden anlayan birisinin kontrolünde ikinci el de alınabilir ama şahsen ben DSLR'da ikinci elden korkuyorum. Belki de kendi fobimdir bilemiyorum
Ben hesap makinası bile alsam bozulur mu diye garantili alan biriyimdir hocam. Ancak mecbur kaldık bütçe kısıtlı ve hedef büyük. Aynalı makinelerde alınabilecek görüntü kalitesi hakkında bir düşünceniz var mıdır peki? Bir önceki yorumda güzel görüntü alamayacağım belirtildi de