GonGo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu sitenin neyine 11 bin istiyorsunuz acaba ? (not: sorudur)
Yazılımı baştan sona bana aittir. İstedigin gibi telif alabilirsin, satabilirsin. 2 adet temasi vardir. Analiz paneli vardir. Admin paneli vardir. Bir kullaniciya ayri ayri yetki verilebiliyor. İc seo ayarlari tam yapili, blog bolumune icerik girip google gibi getirden bildirince saniyesinde index aliyor ve iyi siralara yerlesiyor 4 konu yazildi or: ilk 2 konu 1. Sirada 3. Konu 5. Sirada 4. Konu cok genisti banner nedir anahtar kelimeli 39. Sirada galiba ve bunu aksam 11 de yazdim sadece 2 saat oldu direk yerlesti yeri dusuk bile olsa site daha 6 aylik ve blog ozelligi cok yeni. Ayrica Reklam tiklamalari icin filtreleme tasarim gibi kotu degildir yani simdi tasarima bakıp herkes on yargılı ama tasarim kodlamak cok basit bir sey ben bu sitede 6 aydir backend geliştiriyorum. Frontend e zaman ayrimadim bile diyebilirim evet ayirsam belki daha cok kullanicim olacakti evet belki daha fazla kullanilacakti ya da kazandiracakti ama ben bu isi sevdigim icin yapiyorum biri bana tasarim verse kodlardim ama sadece emek verdigi icin onun dışında ben bunu kodlarken backend de kendimi gercekten cok gelistirdigimi düşünüyorum. Hatta daha oncede bot sistemi yapmıştım hem web sitesi hem youtube , 1 er adette windows uygulamasi vardi bu tarz tepkiler yuzunden 100 tl ye verdim birine onu da para icin yapmamistim neyse sonuç olarak ben bunda parayi backend e istiyorum sanilanin aksine catlak bir duvarin kökü metrelerce asagiya uzaniyor olabilir, o duvarin catlak kismini tamir edersen ( gorunen yuzunu) diger duvarlardan daha sağlam olduğunu gosterebilir yazın köşeye - Aeknasd145 sözü.
Almayi düşünürsen detay verebilirim ya da sistemin bir kismini tanitabilirim. Satin alirsan ödeme sonrasinda bana tasarim ve extra odeme yaparsan ( piyasanin cok altina ) frontend i yenileyebilirim ama tasarim cizmem verirsen kodunu yazarim sorun yok (Y)
Biraz uzun oldu gibi